Year programme / jaaropleiding The Work of Byron Katie, Amster-dam, The Netherlands. “Je denkwereld op pauze” Starting Sept.7th and Oct.25th. 2019

Year programme / jaaropleiding The Work of Byron Katie, Amster-dam, The Netherlands. “Je denkwereld op pauze” Starting Sept.7th and Oct.25th. 2019

Schedule
September 2019 - May 2020

8 days and private session

Tijd: 10.00- 17.00 / 13.15- 20.00
Data: 8 dagen, 8 vrijdagen of zaterdagen 
+ een prive-sessie

Start:
groep I : vrijdag 25 oktober 2019
groep II: zaterdag 07 september 2019

Voor tijden en dagen zie: livingturnaround.nl/aanbod/jaaropleiding-the-work

Ieder mens bouwt zijn eigen wereld in zijn eigen verbeelding, met zijn eigen positieve en
negatieve overtuigingen. In dit jaarprogramma gaan we in op de impact van onze stressvolle overtuigingen en hoe deze op allerlei gebieden in ons leven op een beperkende manier door kunnen
werken. Je krijgt kennis over hoe je Mind werkt en je ervaart hoe je uit het spel van het ego kunt stappen. Het spel waarbij er voortdurend een gerichtheid is op controle, zekerheid en (schijn)veiligheid. Door je vooroordelen, overtuigingen en aannames van je mind te onderzoeken kunnen rigide gedachtenpatronen worden doorbroken en de behoefte aan controle vermindert, waardoor er mentale helderheid en focus ontstaat.

Je kunt The Work op twee niveau’s toepassen. Ten eerste op een praktische manier, gericht op het doorbreken van patronen en beperkende gedachten. Ten tweede op spiritueel niveau, gericht op een diepe Zijnservaring. Op beide niveau’s kan The Work je de ervaring geven van innerlijke rust en vrede. Regelmatige beoefening zorgt ervoor dat The Work in en voor jou gaat werken. Het werkt door op verschillende manieren en allerlei gebieden in je leven.

Een jaaropleiding kan je enorm ondersteunen om The Work op regelmatige basis te beoefenen en om stapje voor stapje je innerlijke leerproces te verfijnen en te verdiepen. De groep kan je helpen met gelijkgestemden op structurele basis te oefenen, om ervaringen met elkaar te delen en van elkaar te leren. Daarnaast oefen je ook andere groepsleden te coachen in The Work.

De jaartraining start met het leren van de basisbeginselen van the Work. Vervolgens vindt er eenverdieping plaats aan de hand van specifieke onderwerpen. In iedere bijeenkomst focussen we ons op één onderwerp en onderzoeken we de hieraan gerelateerde beperkende patronen en verhalen in ons leven.
De volgende onderwerpen komen aan bod:
De drie verschillende zaken/three kinds of business
Relaties , Werk , het lichaam, Communicatie, Leven & de dood ,
Schaamte, schuld, eigenwaarde, aandacht en goedkeuring, persoonlijkheid

 


About Presenters

Danielle v

Danielle van Ameijde is a Certified Facilitator of The Work who has been practicing The Work since 2009. The Work has taught her to welcome all painful thoughts and surrender to what is instead of resisting reality.

Additional Information

What worked for me in the course was the dedication of Danielle, her openness and humility. She created a supportive and transformative setting for deep learning

livingturnaround.nl/aanbod/jaaropleiding-the-work
info@livingturnaround.nl

WG terrein, Ketelhuisplein 41, Amsterdam
NL

745,- Euro

12

Bij annulering van deelname (minimaal 21 dagen voor de start van het jaarprogramma) ontvangt  de deelnemer 65 % van de kosten retour. Bij annulering binnen 21dagen voor aanvang van het jaarprogramma blijft het volledig bedrag verschuldigd.