Persoonlijk leiderschap & Innerlijk wijsheid A 2-day event of The Work of Byron Katie

Persoonlijk leiderschap & Innerlijk wijsheid A 2-day event of The Work of Byron Katie

Schedule
September 20 & October 18, 2020

In deze verdiepingsworkshop staat het thema persoonlijk leiderschap en innerlijke vrijheid centraal. Innerlijk leiderschap komt voort uit het vermogen je te kunnen verbinden met jezelf. Het vraagt kennis over jezelf, een weten wie je werkelijk bent, wat je gelooft en wat je wilt. Om vanuit ons ware zijn te kunnen handelen en om voor dit persoonlijk leiderschap te gaan staan is er nog iets anders nodig. Het vraagt ook bereidheid om alles wat je niet bent los te laten.

The Work kan ons helpen en leiden in dit proces. Door The Work kun je je denksysteem stapsgewijs en gestructureerd op waarheid onderzoeken en misidentificaties van je ego doorzien. The Work helpt je verbinding te maken met je innerlijke wijsheid en om te ervaren wat werkelijk waar is voor je. Er ontstaat een helder weten in denken en handelen, vanuit een innerlijke rust en diep vertrouwen. 

Werkwijze

Je leert de basisbeginselen van The Work en we maken een verdieping in het proces van zelfonderzoek.The Work gaat niet alleen over het verkrijgen van inzicht, maar vooral ook over het leven van inzichten en de toepassing in je dagelijkse leven. Dit vraagt in het begin voor velen enige oefening. Je ontvangt een werkboek met ervaringsgerichte oefeningen die ierin ondersteunen en er is de mogelijkheid om The Work tussen de workshopdagen met andere deelnemers (via skype of telefoon) te beoefenen.

Voor wie? 

Voor iedereen die meer persoonlijk leiderschap wil ervaren, vanuit rust en innerlijke vrijheid. Mensen zonder ervaring zijn net zo welkom als deelnemers die al met The Work bezig zijn en zich willen verdiepen in de praktijk.

Wat kan deze workshop je opleveren?
- innerlijke vrijheid
- versterking van je persoonlijk leiderschap
- het ervaren van vertrouwen: innerlijke rust en vermindering van stress
- inzicht in je denken en je gedragspatronen
- een manier om met (interne) conflicten om te gaan
- verbinding ervaren met je kracht en intuïtie
- meer evenwicht en aanwezigheid in het nu

If the situation arouns corona changes, the workshop will be given online. 


About Presenters

Danielle v

Danielle van Ameijde is a Certified Facilitator of The Work who has been practicing The Work since 2009. The Work has taught her to welcome all painful thoughts and surrender to what is instead of resisting reality.

Additional Information

Aantal dlns:    6-9 deelnemers
Includes an aftercare session

"What worked for me in the course was the dedication of Danielle, her openness and humility. She created a supportive and transformative setting for deep learning."

livingturnaround.nl/aanbod/2-daagse-workshop-the-work-persoonlijk-leiderschap

WG terrein, Ketelhuisplein 47, Amsterdam
NL

187,- Euro

12

Voorwaardez
Bij aanmelding van deze 2-daagse workshop gaat u akkoord met de volgende voorwaarden:
- Annulering is mogelijk door een e-mail te sturen naar info@livingturnaround.nl o.v.v. “annulering deelname 2-daagse workshop”.
- Bij annulering (minimaal 14 dagen voor de workshop) van deelname ontvangt de deelnemer 70 % van de kosten retour. Bij annulering binnen 14 dagen voor aanvang van de workshop blijft het volledig bedrag verschuldigd.
- Indien de workshop door onvoorziene omstandigheden vanuit de organisatie geannuleerd moet worden ontvangt u het volledige bedrag retour.
- De aanmelding voor deze worskshop kan bij verhindering overgedragen worden aan een andere persoon. Neem hierovoor contact op met info@livingturnaround.nl