Leven vanuit Authenticiteit en Verbondenheid

Leven vanuit Authenticiteit en Verbondenheid

Schedule
11 juni 2022 – 12 juni 2022
Zaterdag 10.00-17.30 Zondag 09.00-16.30

Leef jij vanuit authenticiteit? Of maak je jezelf wel eens kleiner dan je bent, houd je jezelf in, doe je je anders voor, dit alles uit angst om de goedkeuring en de waardering van anderen te verliezen? Zou je graag meer verbondenheid willen voelen, niet alleen met anderen maar vooral met jezelf? Dan is dit een weekend voor jou!

Leven vanuit authenticiteit betekent dat we weer leren varen op ons eigen innerlijke kompas. Dat we volledig in verbinding blijven met onszelf. Dat we onvervaard onze eigen keuzes maken en ons vrij voelen om in alle verbondenheid onze eigen inzichten uit te dragen. Authentieke mensen kennen alle verschillende kanten van zichzelf en hebben daardoor begrip voor anderen, waardoor als vanzelf ook verbondenheid met de omgeving ontstaat.

Een authentiek leven betekent niet dat we geen angsten of onzekerheden meer zullen kennen. Het betekent alleen dat we alle aspecten van onszelf aannemen, respecteren en waarderen - ook, of juist, de aspecten waarvan we hebben geleerd dat we ze moeten verbergen. Het leiden van een authentiek leven is daardoor niet iets wat je zo maar even doet. Het is een uitdaging, een reis met vallen en opstaan. Hoewel we authenticiteit in anderen vaak bewonderen, zien we voor onszelf vaak beren op de weg.

Dit weekend gaan we onderzoeken hoe we van ons eigen innerlijke pad af raken, en hoe we weer in contact kunnen komen met onze eigen spontane onschuld en onze eigen liefdevolle natuur. Daardoor kan onze authenticiteit ontwaken, waardoor we het leven kunnen leven waarvoor we zijn gemaakt.

Deze workshop wordt gegeven in een prachtige omgeving, in de bossen. Er zijn tal van redelijk geprijsde overnachtingsmogelijkheden in de nabije omgeving.

Op vrijdagavond is er een verplichte introductieavond voor degenen die voor het eerst kennismaken met The Work. Voor degenen die The Work kennen, gaat de workshop op zaterdagochtend van start.


About Presenters

Aafke Satyananda H

Aafke Satyananda Heuvink is gecertificeerd facilitator voor The Work van Byron Katie. Ze geeft op regelmatige basis workshops in Amsterdam en op locatie. Naast meditatie maakt The Work een belangrijk deel uit van haar leven. 

Additional Information

"Ik heb verschillende workshops bij Aafke gevolgd, en elke keer weer ben ik verrast door de diepgang. Aafke leeft de Work echt. Ze heeft enorm veel ervaring, en ze heeft me vele stappen verder geholpen, vooral bij het opsporen van onderliggende overtuigingen en blinde vlekken. Haar workshops zijn echte aanraders. Ik kom graag weer naar de volgende!" - Karin H., Amsterdam

"Sinds ik workshops en sessies bij Aafke volg, is mijn leven op veel vlakken veranderd. Het is alsof alles moeitelozer is geworden. Ik voel me ook meer verbonden met mezelf en anderen." - Anna D., Utrecht

living-heart.nl
issshiatsu.be
info@iss-shiatsu.eu
0032 33091702

Eco-Dojo
Oude Baan 104, 2390 Westmalle, Belgie
BE

€ 220,-
Vroege boekers (het bedrag overmaken voor 1 mei 2022): € 195,- 

Thee en 2 x veganistische macrobiotische lunch
Op de website issshiatsu.be vind je veel (ook goedkope) overnachtingsmogelijkheden.

0

Alle afzeggingen dienen schriftelijk per e-mail te worden ingediend.