Stressreductie met The Work

Stressreductie met The Work

Schedule
October 21-23, 2022

Een verstillend weekend vol inzicht & innerlijke vrijheid

Een intensieve retraite met Jasmijn Koelink in Zeeland. Geniet van de rust en laat je ontzorgen in het wellness centrum De Schouw.

De methode die Jasmijn hanteert is The Work© van Byron Katie, een eenvoudige maar diepgaande vorm van (begeleide) meditatie. Perfect voor deelnemers aan Jasmijn’s andere programma’s – perfect voor nieuwkomers.

Pak de bron van stress aan! Onder begeleiding van Jasmijn spoor je pijnlijke en beperkende gedachten op en bevraag je deze middels The Work van Byron Katie ©. The Work is meditatie. En iedereen met een open geest – lees bereidwilligheid – kan The Work doen. De methode is simpel, direct toepasbaar en diep persoonlijk werk. Het stelt je in staat om toegang te krijgen tot je eigen innerlijke wijsheid – die altijd voor je beschikbaar is en niet afhankelijk van andermans wijsheid.

Open je geest en hart tijdens dit unieke verstillende weekend en ervaar direct meer vrijheid, vreugde en rust
Tijdens deze dagen kun je volledig ontspannen in toegankelijke geleide meditaties en verrassende oefeningen. Het wellness centrum ontzorgt je in alledaagse voorzieningen. Je vertrekt met een heldere geest en een open hart. Geïnspireerd, in verbinding met jezelf én anderen.

The Work is een vorm van meditatie
Tijdens de retraite word je gewaar van je stressvolle gedachten – voor zover je dat nog niet was. “Ik doe het niet goed”, “mijn kinderen zouden naar me moeten luisteren”, “de wereld gaat naar de knoppen”, “ik heb niet genoeg geld”, “mijn moeder heeft mijn leven verpest”, “mijn partner zou me meer moeten waarderen” – de lijst is eindeloos. Door dit soort gedachten op papier te zetten stabiliseer je ze, en kun je ze vervolgens bevragen met vier simpele vragen en omkeringen.

Je hebt geen enkele ervaring nodig met The Work of met meditatie. Het enige wat je enorm van dienst zal zijn tijdens dit programma is een open geest. Deze methode is namelijk simpel maar radicaal, op de meest liefdevolle manier die je je kunt voorstellen.

Welkom in de realiteit, die altijd vriendelijker is dan wat je erover denkt.

Een nieuwe manier van vrijheid ervaren
Tijdens dit weekend gebruik je je eigen levenservaring om díe specifieke overtuigingen die je dwars zitten te bevragen. Want zoals je waarschijnlijk al vermoed, zijn je gedachten niet altijd noodzakelijk waar. Dit programma is voor iedereen die wat meer vrijheid willen ervaren. Rust in je hoofd en rust in je lichaam.

Onder begeleiding van simpele oefeningen vanuit The Work (en met de vier vragen en omkeringen) zul je ervaren dat je vrijheid niet ligt in het niet meer hebben van stressvolle gedachten – je vrijheid ís om deze belemmerende gedachten te bevragen en met begrip te benaderen, waardoor je minder aan ze gehecht bent.

Jasmijn brengt haar eigen expertise in tijdens dit unieke programma. Je zult ruimte ervaren door de opbouw en begeleiding om veilig, ongecensureerd en ongegeneerd je geest op papier te zetten.

Jasmijn – yogadocent, psycholoog en gecertificeerd facilitator van The Work – voegt optioneel fysieke ontspanning en ademhaling toe als verdieping die het bevragen van je gedachten zoveel meer moeiteloos maakt.

Wil je ook ontdekken hoe meditatie en The Work je wereld kan veranderen?


About Presenters

Jasmijn K

Jasmijn geeft al jaren yogaworkshops, retraites en doceert in yogalerarenopleidingen. Jasmijn is gecertificeerd facilitator van The Work©. Ze ervaart The Work als een yoga beoefening voor de geest en als een essentieel onderdeel van stressvermindering. Een flexibele geest in een flexibel lichaam.

Additional Information

~ Wat een rijkdom om je eigen stressvolle gedachten op deze manier te bevragen! Het geeft een heel ander perspectief op hoe ik in elke situatie zelf meer verantwoordelijkheid kan nemen.

~ Het heeft me veel inzicht gegeven in de beperkingen van mijn huidige handelswijze en de beschikbare ruimte om daarin stappen te zetten en situaties te veranderen. In plaats van te verwachten dat dit bij een ander vandaan zou moeten komen.

~ Jasmijn’s sessies zijn heerlijk, duidelijk, krachtig, zacht, divers en de instructies helder. Ik voel me gezien.

~ Het enthousiasme en veilige sfeer die je als begeleider bracht omdat dat mij hielp om mijn moeilijke gedachten en gevoel los te laten. Bedankt hiervoor.

Fit Body & Mind
info@fitbodymind.nl
06-41025309 (Peter; eigenaar)
Meer informatie en inschrijving:
https://www.fitbodymind.nl/product-page/stressreductie-met-adem-the-work-byron-katie

Contact Jasmijn:
https://jasmijnkoelink.com/contact/

De Schouw, Donkereweg 1, 4317 AM Noordgouwe (Nederland)
NL

Tarieven (per persoon)
Kamer met badkamer: € 535 - 1p-kamer | € 460 - 2p-kamer | € 405 - 3/4p-kamer
Kamer met wastafel: € 500 - 1p-kamer | € 430 - 2p-kamer | € 385 - 3/4p-kamer
Camping met eigen tent of camper: € 345

Toeslag intensive training: € 50 (inclusief in bovenstaande prijzen)

Wadend in ruimte en rust ligt dit retraite centrum op een groot beschut landgoed. Het gezellige gebouw is licht, sfeervol en ruim. Dit centrum biedt een sfeervolle woon- en eetkamer, een stiltekamer en drie workshopruimten. Je kunt heerlijk wandelen in de directe omgeving of op het strand, in de duinen en/of in het bos.

De tarieven hierboven zijn inclusief:
Volpension met vegetarische, biologische keuken, thee, koffie, water, fruit en tussendoortjes | Bedlinnen en handdoekset (bij kamer) | Gebruik van sauna's, warmwaterbad, zwembad en massagestoel.

De tarieven zijn exclusief:
Consumpties in de bar | Massage, behandelingen en evt. coaching | Reis en annuleringsverzekering | Toeristenbelasting

0

Dit programma gaat door bij deelname van minimaal 10 personen. Je wordt per email geïnformeerd zodra doorgang zeker is, uiterlijk twee weken voor aanvang. Bij annulering door organisatie krijg je de (aan)betaling direct retour.

Bij annulering van de inschrijving tot 30 dagen voor aanvang van het arrangement is de inschrijver het bedrag van de aanbetaling verschuldigd. Er vindt geen restitutie plaats van de aanbetaling. De inschrijving is wel overdraagbaar op een ander onder voorwaarde dat een volledig ingevuld inschrijfformulier wordt ingezonden met vermelding van de overdracht.

Van 30 tot 15 dagen voor aanvang van het arrangement is de inschrijver 50% van de arrangementsom verschuldigd.

Bij annulering binnen 15 dagen voor aanvang van het arrangement is de inschrijver 100% van de arrangementsom verschuldigd.