Dagworkshop:- Je denkwereld op pauze-

Dagworkshop:- Je denkwereld op pauze-

Schedule
July 5, 2020

The Work of Byron Katie is een methode voor stressreductie. Het is een simpele en krachtige methode van zelfonderzoek, een proces van verdiepend bewustzijn.

Stressvolle gedachten en overtuigingen kunnen blokkades gaan vormen in ons denken en gedrag. Door deze te onderzoeken kunnen gevoelens en gedachten transformeren en kan het ons openen tot het voelen van een hernieuwde kracht. Een kracht die veel meer is dan alleen een inzicht dat even verlichting brengt. Het kan beweging brengen rondom thema’s als gezondheid, relatieproblemen, onzekerheid, verslavingen, familie, loopbaan, etc.
In deze dagworkshop van The Work krijg je praktische handvatten om je denkwereld even op ‘pauze’ te zetten en onderzoek je op een meditatieve manier wat werkelijk waar is voor je, zonder te vechten met de realiteit. Met inspiratie en handige tools ga je naar huis en is de eerste stap gezet om The Work toe te gaan passen in je dagelijkse leven.

Voor wie?
Voor iedereen die meer rust, vrijheid en helderheid in zijn denken, voelen en handelen wil krijgen.

Wat kan deze workshop je opleveren?
- inzicht in je denken en je gedragspatronen
- meer energie: het ervaren van vertrouwen
- meer rust en vermindering van stress
- een manier om met conflicten om te gaan
- meer in verbinding te staan met je kracht en intuïtie
- meer evenwicht en aanwezigheid in het nu 

Praktische informatie

*Mochten er weer beperkende maatregelen worden genomen rondom het coronavirus zal deze  workshop online worden aagboden. Deze dag gaat dus definitief door, ongeacht de situatie rondom corona. 


About Presenters

Danielle v

Danielle van Ameijde is a Certified Facilitator of The Work who has been practicing The Work since 2009. The Work has taught her to welcome all painful thoughts and surrender to what is instead of resisting reality.

Additional Information

Aantal dlns:   6-9 deelnemers
Datum:          5 juli 2020  and 1 hour aftercare zoomsession

"What worked for me in the course was the dedication of Danielle, her openness and humility. She created a supportive and transformative setting for deep learning."

livingturnaround.nl/aanbod/dagworkshop

WG terrein, Ketelhuisplein 41, Amsterdam
NL

79,- Euro

7

Voorwaarden
Bij aanmelding van deze workshop gaat u akkoord met de volgende voorwaarden:
- Annulering is mogelijk door een e-mail te sturen naar info@livingturnaround.nl o.v.v. “annulering deelname workshop”.
- Bij annulering (minimaal 14 dagen voor de workshop) van deelname ontvangt de deelnemer 70 % van de kosten retour. Bij annulering binnen 14 dagen voor aanvang van de workshop blijft het volledig bedrag verschuldigd.
- Indien de workshop door onvoorziene omstandigheden vanuit de organisatie geannuleerd moet worden ontvangt u het volledige bedrag retour.
- De aanmelding voor deze worskshop kan bij verhindering overgedragen worden aan een andere persoon. Neem hierovoor contact op met info@livingturnaround.nl